Nå er cupen 2019 historie! Komiteen er slitne, men også godt fornøyde. Fasiten sier ny deltakerrekord med 88 lag – i vårt 14. cuparrangementJ Komiteen vil rette en stor takk til alle våre egne aktive spillere, trenere, dugnadsarbeidere – våre blide og flinke kioskvakter og øvrig kjøkkenpersonell, våre grillmestere, våre eminente parkeringsvakter, dyktige dommere, fabelaktige speaker & sekretariat mv. Noen er vi evig takknemlige for – som legger ned solid innsats både før, under og etter cupen. Det er slik innsats som gjør at vi som lag kan tilby barn og unge gratis idrett! (Cupen er nemlig det økonomiske støttebeinet) Takk for at dere bruker av deres fritid slik at vi får et anlegg, en klubb og en cup vi er stolte av! Banemester Ove Jonny – tusen takk! Brandval stadion fremstår under cupen hvert eneste år som et anlegg nesten helt uten feil og mangler.

En spesiell takk går til alle våre fantastiske bidragsytere – som støtter oss i tykt og tynt, år etter år. Hovedsponsor for cupen – Bergene Holm AS – og hovedsponsor for idrettslagets øvrige aktivitet – Odal Sparebank – med flott stand og cupbidrag i form av både natursti og gild gavesjekk – må nevnes spesielt. På stadion var også Kongsvinger Bilsenter AS med fine, nye biler og Brandval Sanitetsforening med en liten «gjenbruks-stand» og forhåpninger om å kunne rekruttere nye medlemmer. Så må vi eksplisitt nevne Brandval Bygdekvinnelag – som år etter år stiller med hjemmelaget & sunn havrevaffelrøre og med entusiastiske damer med en innsats helt i det internasjonale toppsjikt! Joker Brandval personifisert ved Lars Bråten er en uvurderlig forretningsforbindelse for laget og for cupen! Han er en ekstremt flink og arbeidsom herre som vi kan støtte oss til i mange sammenhenger – denne dagen og andre dager! Terje Furuseth Maskin og Brandval Bil kompletterte bygdas eget kortreiste næringsliv. Takk til dere alle – og til alle vi ikke har nevnt.

Sport 1 Kongsvinger hadde ellers en flott sportsforretning sentralt plassert på stadion og kunne tilby både små og store kunder svært gode tilbud i cupens anledningJ Dette ga cupen en ny og ekstra dimensjon! Vi håper Gunnar & gjengen hans – samt William hos ScanTrade/ Umbro Norge – finner det bryet verdt når den endelige kassalappen etter cupdagen blir printet ut. Velkommen tilbake neste årJ

Sist, men ikke minst – en STOR takk til alle våre fabelaktige gjester! Det er dere som gjør at vi kan få lov til å holde på med dette. Interessen fra dere og den enormt fine opptreden som dere alle hadde både før, under og etter kampene er eksempel til etterfølgelse for alle. Det var utelukkende blide fjes å se! Selv da værgudene valgte å erte oss litt med vann i dråpeform fra oven et par ganger i løpet av dagen! Jeg måtte ta bilde av paraplyer på Bergene Holm Brandval Cup – for det er sjelden kost! Ingen rakk heldigvis å bli bløte av de få dråpene som kom. Vi anser oss derfor veldig heldige med været i år også – som en oase midt i mellom to gufne regnværsdagerJ

Lørdag 23. mai 2020 har vi 15. årsjubileum! Da vil vi levere verdens til da beste Bergene Holm Brandval Cup! Kors på halsen! Det skal virkelig bli cupen sin og en «happening» i særklasse! Velkommen til dere alle!